MODERN – PROFESSIONEEL – PERSOONLIJK

Mijn naam is Manny Oude Weme en ik ben een ervaren en gediplomeerd pedicure en manicure. Met sport als hobby weet ik als geen ander, hoe belangrijk verzorgde voeten zijn.

Manny Care beschikt over een nieuw modern professioneel ingerichte salon welke volledig voldoet aan de huidige eisen op het gebied van hygiëne. Er wordt gewerkt volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. In de code zijn regels en richtlijnen opgenomen met betrekking tot hygiëne, Arbo en milieu. Manny Care is erkend door ProVoet, de Nederlandse branchevereniging voor pedicures.

Je kunt bij mij ook terecht voor CND Shellac op de nagels van uw handen en voeten. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel, daarom werk ik alleen met de beste producten. Ik werk met producten van onder meer de merken CND Shellac en Peclavus. Daarnaast geef ik wellnessbehandelingen voor voet- en onderbeen en handen.

Mijn salon is gevestigd op de eerste verdieping in Sportcentrum Plaza Fit & Healthclub. Parkeergelegenheid is hier ruimschoots aanwezig.